V našem spektru storitev ponujamo fotografiranje in snemanje najrazličnejših dogodkov, od porok, cerkvenih dogodkov, zabav, obletnic, rojstnodnevnih praznovanj, otvoritev in še mnogo drugih svečanosti.

Jamčimo vam visoko kakovost naših produktov, ki smo jo razvili na podlagi dolgoletnih izkušenj sodelovanja s strankami ter z razvijanjem in izpopolnjevanje naših produktov. Kot novost uvajamo tudi fotografiranje ter snemanje s ptičje perspektive.

Tukaj se nahaja CENIK nekaterih naših storitev.

 

FOTOGRAFIRANJE

Neponovljivost dogodkov je dejstvo, ki se ga dobro zavedamo, zato tudi predanost in stremenje k popolnosti, da za vas ustvarimo najdragocenejši in večni spomin, ki ga boste z našo pomočjo podoživljali znova in znova ter bo trajal večno.

Ujeti pravi trenutek je pogoj za nepozabni posnetek ali fotografijo, katerih se boste z veseljem vedno znova spominjali. S popolno predanostjo se trudimo za vas ovekovečiti spontane in neponovljive trenutke željenega dogodka.

Na terenu je naša ekipa skoraj neopazna, saj se zlijemo in spontano ujamemo z okolico kakor tudi z vsemi gosti na dogodku. Trenutki v naši družbi so sproščeni, nasmejani, duhoviti, spontani in vedno narejeni s polno mero profesionalizma.

 

SNEMANJE

Zagotavljamo vam sanjske in nepozabne posnetke v HD tehniki, katere si boste vedno znova želeli ogledati, saj bo z našo storitvijo vaša pravljica živela za vedno.

Še posebej uspešni in specializirani smo za poroke, ki so nepozaben dogodek v življenju vsakega para, njunih sorodnikov ter prijateljev in znancev. Zato snemamo ustvarjalno, izbiramo najlepše trenutke dogodka in s posebnimi efekti zmontiramo pravljico, ki bo živela za vedno.

 

ZRAČNI POSNETKI – DRON

Ponujamo tudi fotografiranje in snemanje iz zraka. Storitev je primerna za vrsto različnih dogodkov in priložnosti (poroke, škodne ocene, poslovni dogodki, pikniki, šport na prostem,..),